Skip to content

Extra diensten voor je website

Bij Pixel is het mogelijk om de website pakketten aan te vullen met een mooie extra’s. Zo haal je nóg meer uit je website! Dit kan tijdens het aanmelden of later op ieder moment wanneer jij dat wil.

Alle extra website diensten op een rij

WordPress Website onderhoud

Volledige ontzorging en focus op je bedrijf? Wij houden je website up-to-date, veilig, snel en lossen storingen gratis op. Fijn voor je klanten, fijn voor jou!

€40,- per maand

Opzet Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf, het bekende venster wat rechts verschijnt naast de zoekresultaten. Goed voor je vindbaarheid en onmisbaar voor je lokale bekenheid. Wij zetten het voor je op.

€225,- per account

Webteksten laten schrijven

Moeite met het schrijven van scherpe teksten? Laat ons je webteksten schrijven. Zo valt je website lekker op, ben je online beter vindbaar en komt je boodschap krachtiger over.

€75,- per pagina

Logo ontwerp

Een sterk logo is onmisbaar in je communicatie en verdient een mooie plek op je website. Heb je nog geen logo? Wij verzorgen een sterk ontwerp dat de identiteit van je bedrijf weerspiegelt.

€350,-
Populair

Koppelen van social pixels

Wil jij met je website adverteren via social media? Bereik je doelgroep effectiever door social media pixels op je website te laten integreren.

€40,- per pixel

Website stockfoto’s

Beschik je niet over goede kwaliteit foto’s die aansluiten bij je bedrijf? Wij zoeken de juiste rechtenvrije foto’s op en plaatsen deze door op je website. Ook ontvang je de foto’s voor eigen gebruik.

€25,- per foto

Koppelen van Google apps

Voor meer inzicht in je doelgroep en website prestaties kunnen we je website naadloos koppelen met apps als Google Analytics, Tag Manager of Search Console.

€40,- per Google app

Zoekmachine optimalisatie

Met een goede nulmeting en een strategisch plan verhogen we de vindbaarheid van je website in de zoekmachines op het gebied van techniek en content.

In overleg

Visitekaartjes 1000 stuks

Met je website als online visitekaartje, is een fysiek kaartje natuurlijk een mooie aanvulling. En naast het ontwerp, drukken we meteen 1000 stuks en sturen deze naar je op.

€ 225,-
Populair

Kleine website wijzigingen? Kies een strippenkaart

Maatwerk aanpassingen laten doen aan je website die niet tussen de extra’s staan? Dan is de WordPress Strippenkaart de oplossing.