Skip to content

Basis

850

+ €16 /maand hosting

Professionele website
Responsive website
Beheerde hosting
.nl of .com domeinnaam
Eigen e-mail adres
Backups dagelijks
Eigen logo ontwerp
Google Anaytics
Stockfotografie
Webteksten schrijven
Website onderhoud

Alleen maar voordelen

In 5 stappen je website live

Een overzichtelijk, efficiënt en snel proces in vijf stappen: zodat jij binnenkort kun shinen met jouw website! Nieuwsgierig? Zo werkt het!

Veiligheid en Snelheid voorop

Focus je op jouw bedrijf, dan zorgen wij voor een veilige en snelle website. Maximale ontzorging? Kijk eens naar WordPress Onderhoud.

Resultaatgerichte website

Heb jij een duidelijk doel? Wij bouwen conversiegerichte websites om zoveel mogelijk uit het online gedeelte van jouw bedrijf te halen.

Vul je website pakket aan met mooie extra’s

WordPress Website onderhoud

Volledige ontzorging en focus op je bedrijf? Wij houden je website up-to-date, veilig, snel en lossen storingen gratis op. Fijn voor je klanten, fijn voor jou!

€40,- per maand

Opzet Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf, het bekende venster wat rechts verschijnt naast de zoekresultaten. Goed voor je vindbaarheid en onmisbaar voor je lokale bekenheid. Wij zetten het voor je op.

€225,- per account

Webteksten laten schrijven

Moeite met het schrijven van scherpe teksten? Laat ons je webteksten schrijven. Zo valt je website lekker op, ben je online beter vindbaar en komt je boodschap krachtiger over.

€75,- per pagina

Logo ontwerp

Een sterk logo is onmisbaar in je communicatie en verdient een mooie plek op je website. Heb je nog geen logo? Wij verzorgen een sterk ontwerp dat de identiteit van je bedrijf weerspiegelt.

€350,-
Populair

Koppelen van social pixels

Wil jij met je website adverteren via social media? Bereik je doelgroep effectiever door social media pixels op je website te laten integreren.

€40,- per pixel

Website stockfoto’s

Beschik je niet over goede kwaliteit foto’s die aansluiten bij je bedrijf? Wij zoeken de juiste rechtenvrije foto’s op en plaatsen deze door op je website. Ook ontvang je de foto’s voor eigen gebruik.

€25,- per foto

Koppelen van Google apps

Voor meer inzicht in je doelgroep en website prestaties kunnen we je website naadloos koppelen met apps als Google Analytics, Tag Manager of Search Console.

€40,- per Google app

Zoekmachine optimalisatie

Met een goede nulmeting en een strategisch plan verhogen we de vindbaarheid van je website in de zoekmachines op het gebied van techniek en content.

In overleg

Visitekaartjes 1000 stuks

Met je website als online visitekaartje, is een fysiek kaartje natuurlijk een mooie aanvulling. En naast het ontwerp, drukken we meteen 1000 stuks en sturen deze naar je op.

€ 225,-
Populair

Groeit je bedrijf? Laat je website meegroeien!

Wat zeggen klanten?

studio-gojo-review
Fantastische website mogen creëren in samenwerking met Pixel Websites! Alles is duidelijk omschreven en goed uitgelegd. Zelfs instructievideo's zijn inbegrepen. Het is zeker een aanrader om een professionele website voor je bedrijf te laten maken, zonder hiervoor een fortuin te betalen. Ondanks dat het templates zijn, oogt het als maatwerk!
https://studiogojo.com
review-hetmerkvanu

Toen ik op de hoogte werd gebracht van Pixel kwam dat precies op het juiste moment, omdat ikzelf geen tijd had om de website voor deze klant te bouwen. Door een kant-en-klaar Pixel template die John zelf met veel zorgvuldigheid heeft samengesteld, kon ik binnen een paar dagen de website al aanleveren bij de klant. Ik hoefde zelf alleen nog maar de foto's en de teksten aan te passen, en uiteraard een aantal huisstijl kleuren en lettertypes in te stellen. Dat was in twee uur klaar en de website kon al live. Zowel ik als de eindklant zijn er heel tevreden over.

https://hetmerkvannu.nl
Review-carli
Pixel Websites heeft mij geweldig geholpen. Hierdoor heb ik een betaalbare website gekregen die er niet alleen mooi uit ziet en functioneel is, maar ook technisch goed werkt. De stappen die doorlopen moesten worden waren logisch en gemakkelijk uit te voeren. Super service & snel!
https://www.boostdesign.nu
review-elshoutmanagement.nl

Vorige jaar ben ik gestart als zelfstandig ondernemer en wilde ik ook graag een website. Via John Visser heb ik een basiswebsite (template) ontvangen. De grove structuur en lay-out was daarin al voorbereid; eenvoudig en helder precies zoals ik wilde. Verder ben ik zelf aan de slag gegaan om de website inhoudelijke te vullen en te verfijnen. En dat lukte me tot mijn eigen verbazing 😉 heel goed. Vooral door de heldere uitleg via instructie-filmpjes van John. En uiteraard ondersteunende John ook persoonlijk als dat nodig was. Maar dat was eigenlijk nauwelijks nodig! Zeker een aanrader.

https://elshoutmanagement.nl
dakdekken-review

Pixel heeft een uitstekend team van professionals die uitblinken in het bouwen van responsieve en aantrekkelijke websites. Ze begrepen mijn behoeften en wensen perfect en leverden een website die aan al mijn verwachtingen voldeed. De communicatie met het team was efficiënt en vriendelijk, en ze stonden altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Ik waardeer de toewijding van Pixel aan kwaliteit en klanttevredenheid. Hun creativiteit en technische vaardigheden hebben mijn website naar een hoger niveau getild. Ik beveel Pixel ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar professionele webontwikkeling.

https://dakdekkenbreda.nl
Vraag en antwoord

Vragen over onze prijzen?

De prijs is gebaseerd op het gekozen Pixel website pakket en eventuele extra diensten. We bieden transparante prijzen, zodat je precies weet waarvoor je betaalt. De pakketten bestaan uit een eenmalige pakket prijs + de maandelijkse hosting kosten van €16 per maand. Ook bieden we bij Pixel extra diensten aan waarmee je nog meer uit je website kan halen. De prijzen staan bij de dienst vermeld. Alle prijzen vermeld op de website zijn exclusief. 21% BTW
Ja, de pakketprijzen gelden per template website, tenzij anders vermeld.
Dit bedrag betaal je voor het hosting account, wat ervoor zorgt dat we je website online toegankelijk kunnen maken voor bezoekers. Het is een hosting abonnement wat standaard bij de Pixel website pakketten zit.
Jazeker, bij aankoop van het template kies je ook direct voor een beheerd hosting abonnement. Zo ben je direct klaar voor een vliegende start.
Ja bij een aankoop van een template, inclusief een hosting account, is één .nl of .com domeinnaam inbegrepen. Dit is verwerkt in de prijs van €16 per maand.
De kosten voor een extra los domeinnaam kunnen variëren. Check of het domeinnaam van jouw keuze nog vri isj met de domeinnaam-checker en zie meteen wat de kosten hiervan zijn.
Voor latere kleinere aanpassingen aan de website werken we met WordPress Strippenkaarten. Heb je de wens om grote veranderingen aan je website aan te brengen zoals een volledig andere layout of wellicht het ontwerpen en bouwen van 10 nieuwe pagina’s? Neem dan contact op met onze support.
Geen zorgen, in ons Pixel website pakket compleet zit het ontwerp van een bedrijfslogo in begrepen. Uiteraard kan je op een later moment ook los een logo ontwerp aanvragen via door gebruik te maken van extra diensten.