Skip to content

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap voor stap uitgelegd

1. Kies je website en meld je aan

Aanmelden en opstarten

Klaar om jouw pixel-avontuur te starten?

  1. Kies jouw website template naar smaak;
  2. Meld je aan voor een Pixel Website pakket;
  3. Kies eventueel extra's en rond je bestelling af.

Met simpelweg een paar klikken vind je het template wat bij jou past, kies je jouw ideale Pixel Website pakket en rond je het betaalproces moeiteloos online af.

En dan? Hierna gaan we we meteen voor je aan de slag! Let's Goooo 🚀

2. Bevestiging in je mailbox

Bevestigingsmail met checklist

Heb je je aangemeld? Top. We staan te popelen om jouw website klaar te stomen! 

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail plus korte checklist. Hierop staat wat we van je nodig hebben zoals foto's, je logo en teksten. Je ontvangt van ons een handig Word-document waar je eenvoudig teksten in kan zetten.

Geen zin om zelf foto's te zoeken of teksten te schrijven?
Geen punt, dit doen we graag voor je. Aan elk pakket kun je extra's toevoegen zoals het laten schrijven van teksten, ontwerpen van een logo of het verzorgen van foto's. Voeg je extra's toe tijdens het aanmelden.

3. Aanleveren van materiaal

Materiaal verzamelen en versturen

Lever je alles zelf aan? Dan ben jij aan zet! Verzamel alle materialen conform de checklist en klik vervolgens op de aanlever link uit de bevestigingsmail. Deze verwijst je naar het online aanleverformulier. 

Upload je foto's, bedrijfslogo's, teksten en geef antwoorden op de overige vragen van het aanleverformulier.

Zorg jij ervoor alles zo volledig mogelijk aan te leveren? Mooi! Des te sneller wij je website kunnen klaarstomen voor jouw toekomstige klanten!

4. Pixel Magic 🙌

Wij gaan direct aan de slag

Relax en ontspan! Wij nemen het nu van je over. We gaan enthousiast aan de slag met de opzet van jouw gloednieuwe website. Met het aangeleverde materiaal brengen we het template helemaal in lijn met de huidige huisstijl.

Zodra dit is afgerond ontvang je een mail met het bericht dat je website klaar staat voor revisie. Hier is er ruimte voor feedback op de gebruikte kleuren, plaatsing van teksten en het gebruik van de foto's.

We verwerken jouw feedback om ervoor te zorgen dat het helemaal klopt en de website klaar is voor livegang.

5. Jouw website live 🎉

Jouw pixel website live

Alles naar wens? Dan gaan we samen over tot de lancering van jouw gloednieuwe website!

We doen de laatste checks, zorgen ervoor dat alles werkt en 3... 2... 1...

Je nieuwe website staat live 🎉
Gefeliciteerd met jouw nieuwe Pixel Website, een opstap naar meer (online) groei en fun voor je onderneming! 

Na livegang ontvang je een document met alle  toegangsgegevens. Want ook al beheren wij je website, vinden we het belangrijk dat je zelf ook overal bij kan. Nadien blijven we beschikbaar voor vragen of hulp.

Na de lancering van jouw nieuwe website...

Beheren we
de hosting

Pixel beheert de hosting omgeving voor je. We monitoren het verbruik, schakelen met de hosting leverancier, maken mailboxen voor je aan en treden op bij server storingen. Zelf krijg je ook toegang tot je hosting paneel.

Ontvang je info over Website onderhoud

Geen WordPress Onderhoud gekozen bij je aanmelding? Geen punt, het is niet verplicht. Wel is het belangrijk voor je website prestaties. Daarom sturen we na lancering van je website eenmalig een info brochure toe.

Krijg je toegang tot instructievideo's

Wil je zelf verder aan de slag met je website? Dan komen onze instructie­video’s goed van pas. Hier laten we zien hoe je verschillende zaken eenvoudig zelf kan aanpassen. Handig en gebruiksvriendelijk!

Helpen we graag
met uitdagingen

Kom je ergens niet uit? Check dan altijd onze veelgestelde vragen of raadpleeg de instructievideo's. Kan je hiermee niet verder? Tijdens kantooruren helpen we je graag met het beantwoorden van vragen via mail of chat.

Is uitbreiden
altijd mogelijk

Wanneer je bedrijf groeit, groeit je website mee. Door de flexibiliteit van WordPress, zijn alle Pixel Websites uit te breiden met nieuwe functies. The Sky is the limit! We helpen graag via onze WordPress Strippenkaart of advies op maat

Kan jij je focussen
op je bedrijf

Met de zorg voor je website uit handen te nemen, focus jij je volledig op je bedrijf. Wij zorgen voor optimale prestaties en technische hosting aspecten. Totaal ontzorgd worden? Kies dan WordPress onderhoud.

Geen gedoe met de WordPress strippen­kaart

Ontdek de kracht van WordPress strippenkaarten! Wil jij aanpassingen doorvoeren op je website of heb je regelmatig content updates? Dan is onze WordPress Strippenkaart wat je nodig hebt en zet onze expertise in om snel aanpassingen door te voeren.