Skip to content

WordPress Strippenkaart

5 uur

375
Tegoed van 5 uur voor alle WordPress werkzaamheden.
24 maanden geldig en inzetbaar voor aanpassingen

15 uur

975
Tegoed van 15 uur voor alle WordPress werkzaamheden.
24 maanden geldig en inzetbaar voor aanpassingen

Geen idee welke je moet kiezen?

Weet je niet welke strippenkaart pas bij jou wensen? Vraag vrijblijvend advies aan en we nemen contact op en bekijken de mogelijkheden.

Maak het jezelf makkelijk met een WordPress Strippenkaart

Heb je nieuwe ideeën voor je website of een extra functionaliteit nodig? Dat fixen we eenvoudig met de WordPress Strippenkaart. Denk aan layout aanpassingen, een nieuw kleurpalet een nieuwe webpagina en meer.

Met de strippenkaart geniet je van korte lijntjes, snel schakelen en voordelige uurtarieven bij grotere afnames.

Aanpassingen als:

De WordPress strippenkaart heeft een paar spelregels

Vraag en antwoord

Vragen over de strippenkaarten?

Je strippenkaart is bedoelt voor aanpassingen op je website. Welke aanpassingen dit zijn, vind je op de pagina van de WordPress strippenkaarten. Je kant de strippenkaart niet inzetten voor regelmatige WordPress onderhoud werkzaamheden. Hiervoor hebben we het WordPress onderhoud abonnement.
Uiteraard Als je meer strippen nodig hebt, kun je altijd extra strippen aan je kaart toevoegen door deze op de website aan te schaffen. Vraag hier de strippenkaarten aan. Vergeet niet je domeinnaam en klantnummer te vermelden. Deze vind je altijd terug in je facturen en orderbevestigen.
Geen zorgen, je kunt altijd extra strippen aanschaffen. Zo kunnen we moeiteloos doo gaan met het aanpassen van je website.Vraag hier de strippenkaarten aan. Vergeet niet je domeinnaam en klantnummer te vermelden. Deze vind je altijd terug in je facturen en orderbevestigen.
Jazeker, je kunt de strippenkaart voor al je Pixel Websites gebruiken. Handig toch?
Met de strippenkaart kun je aanpassingen doen zoals het veranderen van de lay-out, kleuren, het toevoegen van kleine modules en functionaliteiten, het plaatsen van teksten en foto’s en het opzetten van nieuwe pagina’s. Heb je een verzoek, maar twijfel je of je hiervoor de strippenkaart kan inzetten? Laat het ons weten via de chat, in overleg kan veel.
Hieronder een overzicht met hoe het werkt:
  1. Strippenkaart is geldig tot 24 maanden na aankoop 
  2. Openstaande tijd wordt niet gerestitueerd.
  3. Tijd wordt berekend o.b.v. kwartieren (15min).
  4. Strippenkaart bijna op? Dan geven we dit aan. 
  5. Op aanvraag sturen wij een urenverantwoording.
  6. Je kan een strippenkaart niet inzetten voor grote projecten, zoals het ontwikkelen van een nieuwe website, huisstijl of het volledig vormgeven van een brochure. Dit soort projecten gaan op projectprijs. Twijfel je? Vraag het, alles is bespreekbaar.
Een strippenkaart is 24 maanden geldig vanaf de datum van aankoop. Je hebt dus ruim de tijd om alle strippen te gebruiken.