Skip to content

WordPress onderhoud

Niets is fijner dan jezelf volledig kunnen focussen op je onderneming en doen waar jij goed in bent. Dan doen wij hetzelfde voor jou: zorg dragen voor het welzijn van jouw website.

WordPress
updates

Met regelmatige updates blijft je website draaien op nieuwste functies en technologieën. Op dagelijkse basis voeren we beveiligingspatches uit en ieder kwartaal nemen we alles mee in een grote update ronde.

Website
veiligheid

Bescherming staat voorop met WordPress onderhoud. We voeren periodieke scans uit en nemen extra beveiligingsmaatregelen. Zo houden we jouw website veilig tegen bedreigingen en malware.

Extra snelle
laadtijden

Naast de al snelle hosting, geef je met WordPress onderhoud een extra boost aan je website snelheid. Door extra optimalisaties aan je website zorgen we voor een vlotte en fijne ervaring voor je bezoekers.

Doorlopende website monitoring

Met ons WordPress onderhouds­pakket houden we te allen tijde een waakzaam oog op je website. We monitoren de beschikbaarheid, prestaties en kwetsbaarheden. Je ontvangt keurig een rapport hierover.

WordPress
back-ups

Mocht er onverhoopt iets misgaan, hebben we altijd een recente back-up beschikbaar. We maken op meerdere locaties maandelijkse en dagelijkse back-ups. Zo zijn we voorbereid op elke situatie.

Bevlogen
support

Ervaar je technische problemen, heb je een vraag of heeft je website een storing? Neem contact op met onze support. Met WordPress onderhoud lossen we technische problemen en storingen gratis voor je op.

Dus wil jij ook...

minder zorgen?
meer snelheid?
bereikbaar zijn?
sterke veiligheid?

WordPress
onderhoud

40  / maand
Website backups
WordPress updates
Technische support
Snelheid scans
Veiligheidscans
Snelheid optimaliseren
Beveiliging en anti spam
Database onderhoud
Koppeling Google apps
Maandelijkse rapportage
Support op werkdagen
Kantoortijden: 09:00-17:00u

Kies dan het onderhouds­pakket

Wij vinden het belangrijk dat jij je onbezorgd kunt richten op de groei van je bedrijf. Met ons WordPress onderhoudspakket nemen we alle zorgen over je website weg.

Jij doet waar je goed in bent en wij zorgen voor een snelle en veilige online omgeving voor jouw onderneming en potentiële klanten. Klaar om veilig en snel te bouwen aan jouw onderneming?

Zij gingen ook voor WordPress onderhoud

Levi Trommelen

Fantastische website mogen creëren in samenwerking met Pixel Websites! Alles is duidelijk omschreven en goed uitgelegd. Zelfs instructievideo’s zijn inbegrepen. Het is zeker een aanrader om een professionele website voor je bedrijf te laten maken, zonder hiervoor een fortuin te betalen. Ondanks dat het templates zijn, oogt het als maatwerk!

een review op

Dayenne Koreman

Toen ik op de hoogte werd gebracht van Pixel kwam dat precies op het juiste moment, omdat ikzelf geen tijd had om de website voor deze klant te bouwen. Door een kant-en-klaar Pixel template die John zelf met veel zorgvuldigheid heeft samengesteld, kon ik binnen een paar dagen de website al aanleveren bij de klant. Ik hoefde zelf alleen nog maar de foto’s en de teksten aan te passen, en uiteraard een aantal huisstijl kleuren en lettertypes in te stellen. Dat was in twee uur klaar en de website kon al live. Zowel ik als de eindklant zijn er heel tevreden over.

een review op

Pixel Websites heeft mij geweldig geholpen. Hierdoor heb ik een betaalbare website gekregen die er niet alleen mooi uit ziet en functioneel is, maar ook technisch goed werkt. De stappen die doorlopen moesten worden waren logisch en gemakkelijk uit te voeren. Super service & snel!

een review op

Annemieke van den Elshout

Vorige jaar ben ik gestart als zelfstandig ondernemer en wilde ik ook graag een website. Via John Visser heb ik een basiswebsite (template) ontvangen. De grove structuur en lay-out was daarin al voorbereid; eenvoudig en helder precies zoals ik wilde. Verder ben ik zelf aan de slag gegaan om de website inhoudelijke te vullen en te verfijnen. En dat lukte me tot mijn eigen verbazing 😉 heel goed. Vooral door de heldere uitleg via instructie-filmpjes van John. En uiteraard ondersteunende John ook persoonlijk als dat nodig was. Maar dat was eigenlijk nauwelijks nodig! Zeker een aanrader.

een review op

Germain van Vliet

Pixel heeft een uitstekend team van professionals die uitblinken in het bouwen van responsieve en aantrekkelijke websites. Ze begrepen mijn behoeften en wensen perfect en leverden een website die aan al mijn verwachtingen voldeed. De communicatie met het team was efficiënt en vriendelijk, en ze stonden altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Ik waardeer de toewijding van Pixel aan kwaliteit en klanttevredenheid. Hun creativiteit en technische vaardigheden hebben mijn website naar een hoger niveau getild. Ik beveel Pixel ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar professionele webontwikkeling.

Vraag en antwoord

Vragen over WordPress onderhoud?

WordPress onderhoud is het proces van het regelmatig bijwerken van de WordPress-software en plug-ins om de functionaliteit en beveiliging van je website te waarborgen. WordPress onderhoud zorgt er dus voor dat je website veilig en up-to-date blijft. Het is van essentieel belang om beveiligingsrisico’s te minimaliseren en je website soepel te laten werken. Voor meer informatie bekijk de WordPress onderhoud pagina.
Het afnemen van ons WordPress onderhoudspakket kost €40 per maand exl. 21% BTW. Klik voor meer info over het WordPress Onderhoud pakket.
We bieden enkel ons standaard WordPress onderhoud pakket aan van €40 per maand exl. 21% BTW. Bekijk wat er allemaal valt binnen dit WordPress Onderhoud pakket.
Eenmaal er over uit dat je voor WordPress onderhoud wil gaan? Dan is aanmelden heel simpel. Je kan dit aangeven wanneer je je aanmeld voor een van de Pixel website pakketten. Mocht je het los willen aanvragen omdat je dit later wil besluiten of je een website bezit die niet door ons is gemaakt? Dan kan je hier WordPress onderhoud aanvragen. Vergeet niet je domeinnaam en klantnummer te vermelden, mocht je al klant bij ons zijn.
Zeker weten! We bieden ook onderhoud aan voor websites die niet bij Pixel zijn gemaakt.Graag nemen we wel eerst een kijkje in de keuken van jouw website, zodat we kunnen beoordelen of we de website daadwerkelijk in onderhoud kunnen nemen. Vaak is dit geen probleem, maar kunnen er wel extra kosten berekent worden. Dit doen we dan altijd in overleg. Je kan online WordPress onderhoud aanvragen.  
Goede vraag! We zorgen ervoor dat je maandelijks rapporten ontvangt met een helder overzicht van alle uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden, updates en andere activiteiten.